NIEUWS

 

[07-08-2007]

WIJ VERWELKOMEN DE VOLGENDE LABELS:

 

Yesterday's Gone Records
Ticanaf Entertainment
Time Shift Records

NPAC 


Welkom bij de familie!!![16-06-2007]
NEDERLANDSE POP ACCADEMIE NPAC begint eigen label met Music Minds

NPAC (De nederlandse pop accademie),begint in samenwerking met MusicMinds.eu een eigen platenlabel.
De twee oprichters van Music Minds, Jelto van Nieuwburg en Caspar van Sliedregt, zullen lessen geven  en optreden als coaches van de studenten.

Daarnaast gaan de studenten zelf het label runnen. Dit betekent dat alle studenten ook via het eigen label kunnen uitkomen met hun producten. Natuurlijk gebeurd dit volgens de muzikant vriendelijke Music Minds benadering. 

Aan het eind van dit jaar brengt NPAC een compilatie cd uit met alle opgenomen tracks van de studenten.
Music Minds begint na de zomervakantie met lesgeven, en kijkt er zeer naar uit!

 

 


[20-05-2007]
De goedkoopste cd perserij van Nederland
verlaagt haar prijzen nog verder.

Na een zeer succesvolle start periode van 4 maanden verlaagt de goedkoopste cd perserij van Nederland haar prijzen nog verder. Www.DeCDPerserij.nl opende 29 januari van dit jaar haar digitale deuren. Met tevreden klanten als Spyker Cars, Art of Sound studio's, NPAC (Nationale Pop academie), de band vanKatoen en vele anderen maakte de jonge prijsvechter al meteen een goede start.


Opgezet door het innoverende muziekindustrie netwerk Music Minds heeft De Cd Perserij.nl twee duidelijke speerpunten: goedkope cd persing van hoge kwaliteit en persoonlijke service. Deze koers blijkt juist; ze werden al na 1 maand gecomplimenteerd door Stichting MKB en Internet voor de transparante presentatie van hun bedrijfsgegevens en functionele website.


De prijzen

Al snel werd duidelijk dat we veel meer zouden gaan persen dan we in eerste instantie hadden ingeschat”, verteld accountmanager en mede eigenaar Caspar van Sliedregt (25). Sinds de start is de verkoop verwachting steeds naar boven bijgesteld en geschat wordt dat er dit jaar ruim 300.000 CD's en DVD's zullen worden geperst. Door de enorme groei zijn de verwachtingen hoog gespannen, ook bij hoofd leverancier Media Motion. “Doordat we een veelbelovende klant zijn hebben we ongekend lage prijzen kunnen bedingen. En dat voordeel geven wij natuurlijk direct aan onze klanten,” vertelt directeur Jelto van Nieuwburg (31) met een brede glimlach, ”we zijn immers niet voor niets een prijsvechter.”

 

De kracht van dit bedrijf spreekt voor zich; veel voordeel en hoge service spreekt Nederlanders nu eenmaal
aan. Maar ook krijgt De CD Perserij.nl in groeiende mate verzoeken uit België en het Verenigd Koninkrijk.
Op de vraag of Jelto en Caspar daar wat mee gaan doen antwoorden ze met een ferme lach:

Wij willen de goedkoopste en grootste van Europa worden.”

 

 [14-05-2007]

Maandag kondigd onze afdeling CD & DVD Persen (o.a. van De CD Perserij.nl )
NOG lagere prijzen aan. Hou de sites dus in de gaten!!!Music Minds produceerd de video clip "Mijn Wijk Mijn Trots" van Loudfoundation"

Mijn wijk mijn trots een initiatief van Rivelino Rigters (Stichting LOUD) en Arie Boomsma.
Het project geeft lokaal talent de kans een eigen song te schrijven en op te nemen in een professionele studio. Een ervaren crew, ondersteund door jongeren uit de buurt, maakt vervolgens een videoclip bij het nummer. 

Met "Mijn wijk, mijn trots" willen Rigters en Boomsma jongeren uit aandachtswijken een kans geven hun talent te ontwikkelen, samen verantwoordelijk te zijn voor een goed product. De aandachtswijken van de grote steden staan altijd negatief in de belangstelling. als je uit zo"n wijk komt krijg je meteen het stempel "probleemjongere" opgedrukt. Rigters en Boomsma willen er met dit project voor zorgen dat je er trots op kan zijn om uit een aandachtswijk te komen. We willen jongeren helpen uit de slachtofferrol te kruipen en te geloven in hun eigen talent.


Met de gunstige prijs-kwaliteit verhouding en het one-stop-shop-gemak
was Music Minds de beste partner.


loudfoundation

 


 

[12-05-2007]
Music Minds werkt hard aan haar online CD winkel Indiewinkel.nl.
Hoewel de site nog onder constructie is kun je nu al een kijkje nemen.
Zet wel je bouwhelm op....
Indiewinkel.nl.