FAQ CD PERSEN


VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Ik wil bestellen, hoe doe ik dat?
Volg eenvoudigweg de stappen op de 'hoe het werkt' pagina van de cd perserij of vul het CD offerte formulier in. Een medewerker neemt dan spoedig contact met u op (meestal binnen 8 werk-uren).
U kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 0228 - 350 880.

Waarom moet ik vooraf betalen?
1] Dit draagt bij aan een snelle levering.
2] Het biedt ons meer zekerheid. Hierdoor kunnen we de prijs voor al onze klanten laag houden.

Ik wil regelmatig cd's of dvd's laten persen.
Neemt u hiervoor vooral contact met ons op. U krijgt dan een persoonlijke accountmanager
toegewezen. Bij grote oplage kunt u natuurlijk altijd extra voordeel met hem of haar bespreken.


Hoe zit het met transport?

Bij 500 CD's of DVD's bezorgen wij uw bestelling in Nederland en België thuis
voor: 48 euro.  Bij 1000 stuks is dat 56 euro. Zelf ophalen kan natuurlijk ook!
Vul die keuze gewoon op het bestelformulier in. We zenden u dan een e-mail met het ophaal adres.

Ik wil mijn bestelling veranderen
Dat kan. Bijvoorbeeld als u per ongeluk een verkeerde order heeft geplaatst. Of als u toch een andere order wilt ontvangen. In dat geval kunt u reageren op de order bevestiging, die u na uw geplaatste bestelling ontvangt. Let wel: op het moment dat wij uw order in productie nemen, valt er niets meer te veranderen!


Wat is een glassmaster?

Dit is de matrijs voor de productielijn.


Wat is een booklet?

Het CD boekje.


Wat zijn handeling costs?

Dit zijn kosten die komen kijken bij het plaatsen van het booklet, inlay en cd/dvd in het hoesje. Maar ook het verpakken van het product.


Wat is Amaray?

Dit is een merknaam van een DVD hoes fabrikant. Hun hoes is zo populair dat de merknaam een aanduiding is geworden van dat type hoes.


Wat zijn films?

Voordat de drukkerij het cd boekje, inlay en de bedrukte cd in productie kan nemen moet er eerst een film worden gedraaid voor de drukpers. Nadat je ‘Litho’ (het aangeleverde ontwerp) is goedgekeurd wordt er van elke kleur een film gedraaid. Wij drukken de meeste boekjes in full color dus dat zijn 4 films per pagina. De disk wordt in twee kleuren bedrukt. Nu de films gedraaid zijn kan de drukker het boekje in productie nemen.


Wat is een overlevering of onderlevering
?
Door het fabricage proces is er een over- of onder-levering tot 10% mogelijk. Dit is standaard bij cd/ dvd fabricage en zal u overal tegenkomen. Dit betekent dan ook mogelijk een iets hogere of lagere prijs. Bij een onderlevering vanaf 6% storten we het teveel betaalde geld terug. De extra kosten van overlevering zijn bij de standaard cd pakketten nooit hoger en bij 500 stuks altijd lager dan € 56. Mocht dit gebeuren komen deze eventuele kosten in een naheffing. Bijkomende transportkosten zijn dan voor rekening
van De CD Perserij.prijslijst I faq

TIP 1:
Wij kunnen de STEMRA aanvraag voor u regelen!

TIP 2: Begin niet te laat met uw bestelling!
We zien vaak genoeg release schema's de mist in lopen door slechte tijdsplanning. Neem gerust ( en op tijd ) contact met ons op, we helpen u graag bij uw planning!